İSTANBUL / BEYKOZ - Beykoz Özel Eğitim Meslek Okulu

Nis

Özel Sporcular 3×3 Erkek Mental kategorisinde okul basketbol takımımız il 1.si olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, beden eğitimi öğretmenimiz Begüm Koca ve özel eğitim öğretmenimiz Bahattin Oturaklı'ya teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı okulumuz öğrencilerinin hazırladıkları çalışmalarla kutladık..

Hazırlıklarda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Türk milletinin bağımsızlığının sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı gün olan 23 Nisan 'ın, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak Ulu Önder Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilmesi, Türk Milleti olarak çocuklarımıza olan güvenin en anlamlı göstergesidir. Bu duygularla tüm çocuklarımızın,tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz.

01.01.2024 – 01.04.2024 DÖNEMİ OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR GİDER TABLOSU

Nis

Otistik çocuklarımızın ve ailelerimizin hayatta mutlu olabilmeleri, sosyalleşmeleri, temel ihtiyaçları olan eğitim ve sağlık hizmetlerinden en iyi ve en uygun şekilde faydalanabilmeleri temennisiyle 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Gününü kutlarız.

Mrt

Orta Asya’dan Balkanlara kadar uzanan geniş coğrafyada doğanın uyanışıyla birlikte kutlanan Nevruz, zengin kültürümüzün değerlerini ve çeşitliliğini yansıtan, kardeş Türk Cumhuriyetleriyle ile aramızdaki milli ve kültürel bağlarımızı pekiştiren, geçmişten günümüze büyük bir coşkuyla taşıdığımız önemli zenginliğimizdir. Türk dünyasında ve ülkemizde yıllardan beri bayram olarak kutlanan Nevruz, millet olarak bir arada huzur içerisinde yaşama arzusunun kuvvetlendiği karşılıklı sevgi, dayanışma ve hoşgörünün yaşandığı ortak bir kültür mirasımızdır.

Barışın her zamankinden daha önemli olduğu bu günlerde, yüzyıllardır yakılan Nevruz ateşiyle baharın gelişini muştulayan bu müstesna günün, tüm dünyada barışa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni ediyoruz.

21 Mart Nevruz Bayramımız Kutlu Olsun.

Mrt

Down Sendromu 1959'da Jérôme Lejeune tarafından 21. kromozomun trizomisi olduğu tanımlanmıştır.Birleşmiş Milletler tarafından toplumu bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak maksadıyla 2011 yılında 21 Mart, Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü olarak ilan edilmiştir

Mrt

Öğretmen ve öğrencilerimizin 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle hazırladıkları program yapıldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi, geçmişi şan ve şerefle dolu yüce milletimizin bütün zorlukların üstesinden gelerek yeniden şahlandığı, tüm dünyaya "Çanakkale Geçilmez!" dedirttiği unutulmaz zaferdir. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'de destan yazan kahramanlarımızın, bugünün Türkiye'si için canını hiç düşünmeden feda ederek makamların en yücesine kavuşan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuz çok amaçlı salonunda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü programı gerçekleştirildi.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz erkek öğretmenleri tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadın öğretmen ve çalışanlarına yönelik kutlama etkinliği yapıldı.

Tüm kadın öğretmen ve çalışanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlar sağlıklı mutlu günler dileriz.

Mrt

Tüm öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte Beykoz Belediyesi Kemankeş Restoran'a kahvaltıya gittik.

Kahvaltı ikramlarından dolayı Beykoz Belediye başkanlığına teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası münasebetiyle okulumuzda Afete Hazırlık Kulüp Öğretmeni Engin Camcı tarafından, öğretmen, personel ve öğrencilere depreme hazırlık eğitimi verildi. Eğitimden sonra tatbikat yapıldı. Eğitime 48 öğrenci, 16 öğretmen 12 personel katıldı.

Şbt

Bugün öğrencilerimizle sinema keyfi yaptık. Organizasyon için Kavacık Boğaziçi Sinemaları yönetimine ve  Gezi klübü öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

@beykozmem

@istmemoer

@istanbulilmem

Şbt

EKPSS Sınavı 28 Nisan 2024 tarihinde yapılacaktır. EKPSS başvuruları 12-29 Şubat 2024 tarihinde başlayacaktır.

(EKPSS başvuru tarihlerini kaçıran adaylar için geç başvuru tarihi 07-08 Mart 2024 tarihleri arasındadır.)

İlk defa başvuru yapanlar ÖN KABUL VE TAAHHÜT BEYANI BELGESİNİ Beykoz Sosyal Hizmetler  Müdürlüğünden alacaktır.

ADAYLARIN YANINDA BULUNDURMASI GEREKEN EVRAKLAR

%40 ve üzeri engelli sağlık kurulu raporu,

Öğrenim düzeyini gösterir belge,

Nüfus Cüzdanı, T.C. Kimlik Kartı veya geçerli Pasaport aslı.

Okulumuzun 2023 Yılı Okul Aile Birliği Gelir Gider Tablosu.