İSTANBUL / BEYKOZ - Beykoz Özel Eğitim Meslek Okulu

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası münasebetiyle okulumuzda Afete Hazırlık Kulüp Öğretmeni Engin Camcı tarafından, öğretmen, personel ve öğrencilere depreme hazırlık eğitimi verildi. Eğitimden sonra tatbikat yapıldı. Eğitime 48 öğrenci, 16 öğretmen 12 personel katıldı.

Şbt

Bugün öğrencilerimizle sinema keyfi yaptık. Organizasyon için Kavacık Boğaziçi Sinemaları yönetimine ve  Gezi klübü öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

@beykozmem

@istmemoer

@istanbulilmem

Şbt

EKPSS Sınavı 28 Nisan 2024 tarihinde yapılacaktır. EKPSS başvuruları 12-29 Şubat 2024 tarihinde başlayacaktır.

(EKPSS başvuru tarihlerini kaçıran adaylar için geç başvuru tarihi 07-08 Mart 2024 tarihleri arasındadır.)

İlk defa başvuru yapanlar ÖN KABUL VE TAAHHÜT BEYANI BELGESİNİ Beykoz Sosyal Hizmetler  Müdürlüğünden alacaktır.

ADAYLARIN YANINDA BULUNDURMASI GEREKEN EVRAKLAR

%40 ve üzeri engelli sağlık kurulu raporu,

Öğrenim düzeyini gösterir belge,

Nüfus Cüzdanı, T.C. Kimlik Kartı veya geçerli Pasaport aslı.

Ock

Okulumuzun 2023 Yılı Okul Aile Birliği Gelir Gider Tablosu.

Ock

Tüm öğrencilerimizle birlikte Acar Loft AVM de bulunan Bowling salonuna gidildi. Çocuklar müzik eşliğinde Bowling oynayarak doyasıya eğlendi.

Etkinliği organize eden Rehber Öğretmenimiz Çayan Çalık'a ve etkinlik nedeniyle hiç bir ücret almayan işletme yetkililerine teşekkür ederiz.

Ara

10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ MİNASEBETİYLE HAZIRLANAN VİDEOMUZ.

Ara

2022- 2023 dönemi "Travel Wıth Stem" eTwinning Projesi okulumuz yürütücü öğretmenleri Fatma Akçeşme ve Serdar Batun 'Ulusal Kalite Etiketi' ile ödüllendirildi. Projede yer alan öğrenci, öğretmen ve proje ortaklarımızı tebrik eder emek veren herkese  teşekkür ederiz.

Ara

'3 Aralık Dünya Engelliler Günü' Farkındalık Programı kapsamında Engelsiz Umutlar Derneğinin ev sahipliğinde kahvaltı etkinliğinde buluştuk. Dernek Başkanı Dilek Akın Bülbül'e ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.

@engelsizumutlar

@beykozmem

@istanbulilmem

@istmemoer

@sevcanurozcan

Ara

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün ÇOGEP projesi kapsamında Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezinde düzenlediği 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık günü etkinliğine katıldık. Programda Özel Eğitim Meslek  okullarından öğrencilerin hazırladığı halk oyunları, tiyatrolar vb. çalışmalar oynandı ve atölye öğrencilerimizin hazırladığı ürünler sergilendi. Protokolün yanında bir çok ünlü ismin de katılım sağlayarak renk kattığı bu güzel program için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür ederiz.

@MEMBeykoz

@gulsenozer9

@istmem_oer

@istanbul_EGM

Ara

24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladık. İkramlar için Okul Aile Birliğine, kalem hediyesi için de Beykoz Belediyesine teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu İlk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kendisini milletine adamış, bağımsızlık ve özgürlük yolunda karşısına çıkan tüm güçlüklere direnmiş, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla başka milletlere örnek olmuş, Aziz Milletimizin her alanda yücelmesi için yılmadan çaba göstermiş büyük bir dünya lideridir.  Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı ve milletimizin unutulmaz lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, bu toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve rahmetle yad ediyoruz.

Kas

İstanbul İl Emniyet Müdğrlüğü'nün sosyal sorumluluk projesi kapsamında, 3 Aralık Dünya Engelliler günü etkinlikleri için okulumuzla beraber gerçekleştirdiği , Yiyecek içecek  ve tarım  öğrencilerimize yönelik workshop çalışmalarında İstanbul'un ünlü pastanesi Beyaz Fırın ın şefi Erdal Yıldız ile beraber meyveli pasta, kurabiye ve poğaça yaptılar. Emniyet ekibimize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, birlik beraberlik içinde nice yüzyıllara diyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; Cumhuriyet Bayramımızı kutluyoruz.

Ekm

Tüm Öğretmen ve Öğrencilerimizin katılımı ile Beykoz Cam ve Billur Müzesi'ne Geziye gidildi. Müze gezisinden sonra bahçede piknik yapıldı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.