İSTANBUL / BEYKOZ - Beykoz Özel Eğitim Meslek Okulu

BEYKOZ ÖZEL EĞİTİM MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ (III. Kademe)

11 Ekim 2010 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Rehberlik ve Danışma Hizmetleri Genel Müdürlüğünce resmi kabul gören Beykoz İş Okulu (Beykoz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi) 1 Nisan 2011 tarihinden itibaren eğitim öğretime başladı.

İlköğretimlerini tamamlayan, genel ve mesleki ortaöğretim programlarına devam edemeyecek durumda olan ve 23 yaşından gün almamış özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin temel yaşam becerilerini geliştirmek, topluma uyumlarını sağlamak, iş ve mesleğe yönelik bilgi ve beceriler kazandırmak amacıyla eğitim öğretime devam eden resmi özel eğitim mesleki eğitim okuludur.

Hafif düzeyde zihinsel yetersiz olan bireylere iş ve meslek edindirmeyi hedefleyen okulumuz akademik bilgi kazandıracak derslerin yanında ağırlıklı olarak atölye çalışmaları ile eğitim öğretime devam etmektedir.

13-10-2017

Yayın: 13.10.2017 - Güncelleme: 28.12.2021 21:37 - Görüntülenme: 1591